Roelofarendsveen

Kabelweg 1 – 51

Deze brownfield locatie bestaat uit een terrein met meerdere gebouwen. Kabelweg 1 betreft een kantoorpand en Kabelweg 51 een bedrijfshal. De totale perceeloppervlakte van de naast elkaar gelegen gebouwen betreft ruim 12.000 m2.

De bedrijfspanden liggen centraal langs de snelweg A4. Roelofarendsveen kenmerkt zich door haar uitstekende ligging tussen Amsterdam en Leiden. Het bedrijventerrein huisvest een breed scala aan bedrijven waaronder logistieke dienstverleners, een vrachtwagendealer en machinegroothandel.

De objecten zijn volledig verhuurd. In kantoorgebouw op Kabelweg 1 is PF Concept; een Europese marktleider in promotieproducten gevestigd. De bedrijfshal is deels verhuurd aan Dobbe transport; een middelgroot logistiek dienstverlener. Het andere deel van de bedrijfshal wordt gebruikt door beursstand-designer Beewan.

Story Real Estate heeft deze locatie verworven samen met particuliere beleggers. Deze locatie betreft een brownfield locatie en is aangekocht met het doel om binnen de bestemming te gaan herontwikkelen.

Delen
Nieuw-Vennep
Roggestraat 24
Zwolle
Bohemenstraat 5