Bij Story Real Estate zijn we gefascineerd door de dynamiek binnen de industriële vastgoedsector.

Story Real Estate is ontstaan in 2018. Een periode waarin de vastgoedmarkt weer volop in beweging was en de transactie volumes voor het 5e jaar op rij weer gestegen waren. Steeds meer investeerders kiezen in die periode light-industrial en logistiek vastgoed als belangrijk onderdeel van hun investeringsprogramma. Ook steeds meer Midcap transacties en sale & leasebacks worden afgerond door partijen die voorheen alleen maar core investeringen acquireerden.

Story is ontstaan als een nieuw soort investment partner. Met het idee om actief te zoeken naar investeringsmogelijkheden die exact aansluiten bij het beleggingsprofiel van de investeerders. Met een hands-on mentaliteit en nuchtere kijk zijn wij betrokken zijn bij het aankooptraject. Op deze manier leveren wij uitzonderlijke resultaten voor onze investeerders.

Wij kiezen kwaliteit
boven volume

Het meest actief zijn wij in het midcap segment van de markt. Investeringsmogelijkheden die u bij ons op het bureau tegenkomt kunnen bestaan uit panden in aanbouw, bestaande panden of vastgoed waar nu of op termijn waarde aan toegevoegd kan worden. Naast beleggingstransacties zijn we ook goed toegelegd in het opzetten van sale & leaseback transacties. Met onze achtergrond in finance en management gaan we graag samen met een eigenaar-gebruiker aan het bureau zitten om tot een passende sale & leasebackstructuur te komen die aansluit bij de eigenaar als ook onze investeerders.

Realistische aanpak

Wij weten dat ieder investeringstraject een nieuw project op zich is. Ieder traject vraagt om zijn eigen transactiestructuren. Door tientallen verschillende transacties afgerond te hebben weten wij hier goed mee om te gaan met het ultieme streven om een traject soepel te laten verlopen.

Ons team van deskundige vastgoedspecialisten staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van uw vastgoeddoelen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij de behoeften van onze klanten centraal staan.

Story Principes

Bij Story Real Estate vormen drie duidelijke principes de basis van ons werk:

Sourcing

Gaat het om sourcing, dan hebben wij een succesvolle staat van dienst. Zeker met betrekking tot nieuwe, lucratieve investeringen en initiatieven, ongeacht de krapte op de markt en onvermijdelijke macro factoren.

Excellence

Zoeken naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Het afronden van lopende trajecten. Ons dagelijks werk doen we met een scherpe focus op het organiseren van structuren, perfecte documentatie en volledigheid.

Relationship driven

Zakendoen op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is waar we voor staan! Om dat vertrouwen te winnen en keer op keer waar te maken, staan we continu in contact met onze stakeholders. Want alleen zo leren we de belangen en beweegredenen kennen en kunnen we daar optimaal naar handelen.